A A

Online afspraken maken

Dokter Braal en dokter Basheer maken het mogelijk om online afspraken te maken.

Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht komt. Dit i.v.m. vakanties, nascholingen of ziekte.

Online afspraak huisarts:

  • Een consult ( 1 afspraak 10 minuten) (geen dubbel consult)

Online afspraak assistente:

  • Bloeddruk meten
  • Oren uitspuiten (graag 3 dagen van te voren druppelen met sla-olie)
  • Injectie( vit b12 of prikpil)

Mocht u vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente.

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u een factuur voor het bedrag van € 10,-

Voor een spoed afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met het centrum.

Clienttevredenheid

Gezondheidscentrum Oosterflank blijft continu werken aan verbetering van de dienst- en zorgverlening. Daarom laten we iedere twee jaar een grootschalig onderzoek naar de ervaringen over onze zorg en dienstverlening uitvoeren.

Heeft u vragen, ideeën en suggesties, laat het ons weten.
Uw mening telt!

Clientonderzoek

Het tweejaarlijks onderzoek dat Gezondheidscentrum Oosterflank vanaf 2013 laat uitvoeren bevat vragen over het gezondheidscentrum als geheel, de huisartsen en de praktijkondersteuners.
Het onderzoek wordt uitgevoerd door Infoscope Amicura, een onafhankelijk onderzoeksbureau voor de zorg. De uitkomsten uit dit onderzoek gebruiken we om onze zorg en dienstverlening te verbeteren.

Meedoen?

Ook u kunt meedoen aan ons onderzoek zodat wij de zorg aan u in de (nabije) toekomst blijvend kunnen verbeteren

Hoe werkt het?
U kunt tijdens uw bezoek aan de praktijk gevraagd worden mee te doen aan het onderzoek of u kunt zelf aangeven dat u mee wilt doen. Vervolgens ontvangt u een e-mail met daarin de uitnodiging om in te loggen op de website van Zorg voor kwaliteit.

Het invullen van de vragenlijst kost u 5 tot 20 minuten. Dit is afhankelijk van het aantal zorgverleners dat u heeft bezocht. Het is mogelijk om de vragenlijst tussentijds te stoppen, uw antwoorden worden dan opgeslagen.

Uw antwoorden worden uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt en anoniem behandeld en verwerkt. De resultaten van het onderzoek zijn dan ook niet te herleiden tot individuele deelnemers aan het onderzoek.

Wij stellen uw deelname zeer op prijs.